ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

WE DESIGN SERIOUS STUFF

Tattoos

Στο Barcode Tattoo Unity στόχος μας είναι να δώσουμε στις ιδέες σας ζωή και να τις αποτυπώσουμε με αγάπη και επαγγελματισμό μόνιμα στο δέρμα σας! Οι καλλιτέχνες μας είναι εδώ για να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης για εσάς, σχεδιαστικά και τεχνικά, ακολουθώντας πάντα τις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής στον χώρο και τα υλικά μας!

Handpoke

Τα handpoke tattoos είναι η πιο αρχαία τεχνική δερματοστιξίας ή οποία συνεχίζει να διενεργείται μέχρι και σήμερα!

Μπορούμε πολύ εύκολα να περιγράψουμε την αίσθηση του handpoke ως τσίμπημα, καθώς, σε αντίθεση με την κλασσική τεχνική με tattoo gun, στην περίπτωση του handpoke η βελόνα τσιμπάει απαλά το δέρμα έτσι ώστε να εισχωρήσει στον πόρο και να αφήσει το μελάνι. Για ακριβώς αυτόν τον λόγο το handpoke επουλώνει πολύ πιο γρήγορα από ένα κανονικό tattoo, και προτείνεται δίχως καμία αμφιβολία και για ευαίσθητα δέρματα με χρόνιες δερματικές παθήσεις, και τραυματισμούς! Στο Barcode Tattoo Unity, η Nemesis θα δημιουργήσει για εσάς το τέλειο custom stick n’ poke design με βάση την αισθητική και τις προτιμήσεις σας προσθέτοντας πάντα την δίκη της προσωπική πινελιά για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Piercings

Στο Barcode Piercing στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα την πιο ασφαλή και αισθητικά όμορφη επιλογή, μελετώντας το σώμα και την ανατομία σας. H Storm είναι εδώ για να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες σχετικά με το piercing της επιλογής σας και να σας καθοδηγήσει σωστά στην διαδικασία της επούλωσης του.

Στο Barcode Tattoo Unity ακολουθούμε πίστα όλους τους υγειονομικούς κανόνες στον χώρο μας, χρησιμοποιούμε πλήρως αποστειρωμένα υλικά μίας χρήσης και παρέχουμε μεγάλη ποικιλία internal κοσμημάτων τιτανίου για όλους τους Piercing Lovers!

Tooth Gems

Στο Barcode Tattoo Unity θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Swarovski crystals εξαιρετικής ποιότητας, σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Με την βοήθεια της “Storm” ( piercing & tooth gem technician specialist ) μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό tooth gem set φτιαγμένο και προσαρμοσμένο στην οδοντοστοιχία σας.

Για την τοποθέτηση τους χρησιμοποιούμε UV LIGHT μαζί με οδοντιατρικά συγκολλητικά και διαρκούν από 2 μήνες μέχρι και 1 χρόνο!

Το studio μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που σας προσφέρει την δυνατότητα να έχετε ένα μοναδικό, handmade ( από επαγγελματία χρυσοχόο ) και custom tooth gem, από λευκόχρυσο 18 καρατίων ή χρυσό 24 καράτια

GET BARCODED TODAY

SWIPE NAV

Press

Compellingly reinvent 24/365 schemas rather than enterprise systems enthusiastically

SWIPE NAV

Events

Compellingly reinvent 24/365 schemas rather than enterprise systems enthusiastically

PREMUM PLUGINS

Newsletter

Compellingly reinvent schemas rather than enterprise systems enthusiastically

CLEAN CODE

Contact

Compellingly reinvent 24/365 schemas rather than enterprise systems enthusiastically

Έχεις Απορίες ?

ρώτησε μας τώρα